Padel

Spil padel i AB

I efteråret 2023 tilføjede vi 6 padelbaner til vores anlæg i Bagsværd.

Banerne administreres af Racket Club, og du har som medlem af AB en række fordele, når du gerne vil spille på de flotte udendørs baner. Du får nemlig både gratis medlemskab af Racket Club og rabat på baneleje både i AB og i andre centre. Du kan kun få medlemsskabet hos Racket Club hvis du er aktiv i en af AB's fire sportslige afdelinger (fodbold, håndbold, cricket eller tennis). 
For at opnå fordelene skal du gøre følgende:

Husk at læse hele guiden grundigt igennem.

  1. Meld dig ind på holdet "Padel AB" på Holdsport og tillad AB at dele dine kontaktoplysninger (email, fornavn og efternavn) med Racket Club. Racket Club vil derefter manuelt oprette dig som medlem i deres system hver tirsdag formiddag og give dig medlemsstatus. Meld dig ind på holdet her: Bliv medlem af Padel AB på Holdsport
    Du kan læse mere om medlemskabet hos Racket Club her: https://www.racketclub.dk/bliv-medlem/medlemskaber.
    Har du glemt dine login-oplysninger til Holdsport? Følg denne guide: Jeg har glemt mit kodeord
  2. Opret en MATCHi-profil. Racket Club bruger bookingplatformen MATCHi. Det er vigtigt, at du bruger nøjagtig de samme kontaktoplysninger (email, fornavn og efternavn), som du også bruger på Holdsport, når du opretter din MATCHi-profil. Har du et eller flere mellemnavne skal dette stå i samme rubrik som på Holdsport. Dette sikrer, at dit medlemskab bliver aktiveret korrekt. Du kan oprette din MATCHi-profil her: Opret MATCHi-bruger

    Bemærk, at du ved oprettelsen skal indtaste dine kortoplysninger for at kunne booke baner, og du vil modtage en aktiverings-mail, som skal bekræftes for at fuldføre din MATCHi-profil.

    Du kan se på din profilside hos MATCHi om du er registreret som AB-medlem. Oplever du problemer med din MATCHi-profil eller er du i tvivl om du er registreret som AB-medlem, skal du rette henvendelse til Racket Club på www.racketclub.dk.