F - Poul Hats hold

Det fortaber sig i historien, hvornår Poul Hats hold præcist blev stiftet. Men det ligger fast, at det var på Nørre Allé i 1949. Billedet viser kammeraterne, som deltog i 60 års jubilæumsfesten 13. juni 2009 - fotograferet af Poul Kopi Hansen.

Et særkende har altid været, at det taktiske niveau er meget højt og humoren en nødvendighed. Et andet særkende har været, at beklædningen ikke er af nyeste karakter; ja et vist laset præg med tilhørende skarp duft er fremherskende. Og dermed er vi også fremme ved holdets navn: Poul Hats hold er opkaldt efter Poul Jensen, mangeårig formand for holdet. Engang i 1950'erne brød han den uskrevne dresscode og mødte op med det nyeste skrig inden for fodboldstøvler med navnet hattrick. Siden hed han aldrig andet end Hat.

Poul Hat var en holdspiller. Dét oplevede landstræneren (1970-75) Rudy Strittich, som dukkede op en lørdag til tjøns på AB for at få lidt fiduser så landsholdet - der mildt sagt ikke var meget værd - kunne blive mere slagkraftigt. Et prisværdigt, men forgæves initiativ. Landstræneren holdt nemlig kun til én gang, hvor han undervejs blev sat på plads af Poul Hat, der kommanderende råbte: "Mester! Ka' du så se at komme hjem og forsvare!" Og vi skulle rigtig mange år og landstrænere frem før Danmark atter havde et seværdigt fodboldslandshold. Men tjønsen har holdt stilen konstant...

Erling Madsen

Holdansvarlig

Profile Image
Erling Madsen

Meld dig ind!

Herunder kan du se kontingentet for at være med på holdet. Det samlede kontingent består af almindeligt kontingent og et indmeldelsesgebyr (betales kun én gang ved indmeldelse).

Info
Fodbold
373,00 kr. 1. jun
150,00 kr. pr. sæson