Senior helårsmedlemskab

Motionistspillerne udfordrer hinanden ude og inde, og vi har et motionistudvalg, der bl.a. arrangerer spil og træning, for det meste på søndage aftener og lørdage her i vintersæsonen.

Som sidste år så går vi efter at der bliver spillet med rotation på 2 baner og teknik på 1 bane. Det vil være i perioden 1. maj – 30 september fra kl. 17.00 til kl. 19.00. En torsdag hver måned (i alt 5 gange) påtænker vi at spise sammen og være sociale – måske med lidt konkurrence.

Vi tænker, at det skal være for øvede spillere, og det vil sige, at er du helt ny kan vi nok ikke give dig den rigtige træning. Men du er selvfølgelig velkommen til at kigge forbi og være med så kan du se om det er noget for dig/jer.

Det hele påtænkes styret via events ’Teknik og torsdagshygge’ på vores Facebook-side ’AB Tennis’ – og af hensyn til planlægning samt banereservation kan du melde fra med 2 dages varsel. Yderligere information følger efter tilmelding.

Du tilmelder dig ved at kontakte Allan på e-mail: [email protected]. I overskiften skal du skrive: ”Torsdag på AB”.

Er du interesseret i at leje en indendørs tennisbane her i vintersæsonen, kan du ved henvendelse til AB's kontor få et overblik over hvornår der er ledige baner.

Du kan tegne kontrakt for en bane for resten af sæsonen, eller du kan leje en enkelt time.

Tilmeld dig her

De 150 kr. herunder er et indmeldelsesgebyr. Det opkræves kun én gang ved indmeldelse, selv om der står "pr. sæson", hvilket skyldes en begrænsning i vores it-system.

Den anden pris er et forholdsmæssigt kontingent udregnet frem til næste ordinære opkrævning. Se de årlige kontingentsatser her

Info
Tennis
333,00 kr. 1. jun
150,00 kr. pr. sæson